
PØBEL
En herlig selskapsmeny med mange muligheter
Velkommen til en utsøkt selskapsmeny der sesongens beste råvarer og lokale delikatesser står i sentrum. Velg blant flere elegante forretter – fra sjøkreps og kamskjell fra Hitra til reinsdyrtartar eller en raffinert vegetarisk rett. Til hovedrett kan du nyte perfekt grillet storfe, smaksrik hjort, delikat kveite eller eksklusiv piggvar. Avslutt måltidet med en av våre kunstferdige desserter – enten du foretrekker sjokolade, friske norske epler eller en frisk yoghurtmousse.
* Selskapsmenyen er kun tilgjengelig på Konsultatet, Skistua og PØBEL




Selskapsmeny
Pris: 795,- p.p
Foretter
Sjøkrepsbisque
Sjøkreps fra Hitra / røkt sterling kveite/ ørretrogn- sellericreme/ dillolje
Kamskjell fra Hitra
+ 25 ,-
Stekt persillerodpure/ garum sauce/ bottarga fra kamskell/ marokkansk sitron
Tartar
+ 25 ,-
Reinsdyr fra Røros /rødbeter i teksturer/ persille/ sennep
Vegetariansk himmel fra Grindal
+ 25 ,-
Vårløk i tre teksturer/ chevre som mousse og creme/ vegetarisk Dashi gel
Hovedretter
Ytrefilet av Norsk Storfe
Granrøkt og grillet ytrefilet / sesongens grønnsaker fra Grindal Gård/ potetterrine / rødvinssaus
Ytrefilet av Dåhjort
Sellerirotpuré/ grillede gulrøtter/ grenaillepoteter/ persilleolje hollandaise/ tyttebær
Sterling kveite
Sesongens grønnsaker fra Grindal Gård/ røkt østersmørsaus og blåskjell fra Hitra/ små potetstamp fra Hasselvika
Piggvar bakt i urtesalt
+ 35 ,-
Dillolje holondaise/ sauerkraut fra Grindal/ byggeotto
Dessert
Tarte tatin – eplekake
Av norske epler med vanilje- og sitronkrem
Vahlrona sjokoladeterte
70% Guanaja mørk sjokolade/ solbær/ heggblomster
Vahlrona hvit sjokoladeterte
35% Dulcey karamell sjokolade/ tindved/ salt karamell
Yoghurtmousse fra Grindal
mousse fra yoghurt/ sitron/ melisse/ hylleblomst
Trønderbuffet
Pris: 795,- p.p
Varmrøkt torsk fra Hitra med fennikel og safransalat, appelsin og dillolje
Akevittgravet laks fra Hitra med rødbetsalat, persille og gresskarfrø
Potetsalat med småpoteter fra hasselvika med vårløk og syltede agurker fra Grindal
Ostebrett med oster fra Grindal ysteri som er prisvinnende økologiske oster, som Råblå, Åskeladd og Myrull
Brødkurv fra Isaks bakeri - landbrød, speltbrød og diverse dipper
Gravet dåhjort med røros-rømme syltet rødløk og gressløkmajones
Soppgris fra Leksdal
Soppfôret gris fra den lokale stallen i Leksdal
braisert buk, sousvide roastbiff eller grillet BBQ-nakke avhengig av sesong
Stekt norsk kveite med røkt østerssmørsaus og blåskjell fra Hitra med sesongens grønnsaker fra Grindal
Dessert: 69,- pr gjest
Petit fours fra Eventyr til kaffen
Håndlaget prisvinnende sjokolade og praliner fra Aleksander Aurstad Olsen.
Vinner av gull i European Chocolate Awards 2025.
*Trønderbuffet får du på våre loklaer; konsultatet, PØBEL og Skistua